ATTACK-käänteispalokattilat

Tuon maahan ja jälleenmyyn Slovakialaisia Attack käänteispalokattiloita kokoluokassa 20-100 kw. Valmistajalla on pitkä historia käänteispaloisista tulisijoista. Tällä hetkellä malliston huipulla on SLX, joka edustaa käänteispaloisten kolmatta sukupolvea, ollen kuitenkin varsin kohtuuhintainen.

Olen päätynyt myymään tätä merkkiä hankittuani ensin kokemuksia käyttäjänä. Voin lämpimästi suositella usean vuoden omakohtaisella kokemuksella. Hinta-laatusuhde on todella paikallaan.

Attack-kattiloissa on saatavana kahta eri ohjaustapaa, jäännöshappea mittaava Lambda-Touch ja edullisempi, pelkästään savukaasun lämpötilaa ohjaava Profi. Kumpikin ovat aivan käyttökelpoisia, mutta lambda-ohjattu toimii sivistyneemmin aikaansaaden pienemmät päästöt sekä silmämääräisesti että mittaamalla tutkittuna.

SLX-kattiloiden ominaisuuksia ovat luotettava ja häiriötön toiminta, suuri varastopesä (jo 20 kw teholuokassa 200 litraa), puun pituudet 60 cm tai 70 cm, tuubilämmönvaihdin, hyvä hyötysuhde.

80-100 kw kattilat ovat Attackin käänteispalokattiloiden 2. sukupolvea edustavaa DPX-mallisarjaa. Tässä kokoluokassa puun pituus on 100 cm ja varastopesän tilavuus lähes 400 litraa. Ohjausvaihtoehtona on vain Profi ilman lambda-ohjausta.

Tuotteisiin voi tutustua valmistajan sivuilla (englanninkieliset). Kaikki tehtaan tuotteet ovat kauttani saatavilla, mutta minun osaamiseni keskittyy malleihin SLX (ja DPX).

Soita tai lähetä sähköpostia! Etsitään sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja hinnoitellaan kilpailukykyisesti.

Attack SLX Lambda Touch yhdistettynä kahteen energiavaraajaan