Energiakonsultointi

Mottoni on ”yksinkertainen on kaunista”. Tästä periaatteesta seuraa edulliset perustamiskustannukset, käyttövarmuus, helppokäyttöisyys, energiatehokkuus, eli yleisesti järjestelmän toimivuus.

Olen peruskoulutukseltani konetekniikan diplomi-insinööri ja lisäksi olen työn ohella hankkinut rakennusinsinöörin (amk) tutkinnon. Opiskelun kautta numerot ja niiden käsittely on tuttua. Koulutuksesta huolimatta olen tehnyt todella paljon myös käytännön töitä varsinkin rakentamiseen liittyen, mutta myös esimerkiksi koneenkorjauksen ja -asennuksen sekä LVI-asennusten saralla. Näistä yhteenlaskettuna minulle on kehittynyt hyvä näkemys erilaisista energia- ja lämmitysjärjestelmistä. Tätä osaamistani tarjoan mielelläni myös muiden käyttöön siinäkin tapauksessa, että puulämmitys ei ole ollenkaan hankkeen osapuolena. Klapikattilaan perustuva energiantuotanto on kuitenkin erityinen osaamisalueeni.

Laskutuksen suhteen olen erittäin ennakoitava ja haluan perustella laskutuksen suuruuden myös itselleni niin, että asiakas saa rahalleen todellista vastinetta. Yhteydenotto ei maksa mitään. Olen kiinnostunut vastaamaan kysymyksiin laajalla skaalalla yksittäisestä kysymyksestä puolen vuoden projektiin. Parhaassa tapauksessa osallistun projektiin varhaisessa vaiheessa, jolloin esimerkiksi säästytään tilaratkaisuissa ylimääräisiltä teknisen tilan neliöiltä. Maailma ei aina ole ideaalinen, joten myös korjaukset, muutostyöt ja vianetsintä kuuluvat valikoimaan.

Usein varsinkin jälkikäteen tehtävät selvitykset vaativat paikalla käyntiä. Näissäkin tapauksissa voidaan sopia käynnin hinta etukäteen rajauksena koko Suomi.

Ota rohkeasti yhteyttä!