Mitä?

Puupannu Oy perustelee olemassaolonsa hyvällä yhdistelmällä teoriatietoa ja käytännön kokemusta. Asiakkaalle tämä näkyy siten, että käytetään parasta saatavilla olevaa tekniikkaa ja mitoitetaan laitteet ja tilat riittäviksi, mutta ei ylisuuriksi ja hankitaan laitteet oikealla hinnalla. Näin saadaan kustannukset usein alemmaksi kuin sijoittamalla yläpaloinen kattila huonosti mitoitettuun tilaan. Lisäksi lämmitysväli mitoitetaan sellaiseksi, että järjestelmää on mukava käyttää. Usein mitoitus saadaan tehtyä niin, että kattilahuoneessa pitää käydä normaalilla talvikelillä joka toinen päivä ja yhden pesällisen polttaminen kerralla riittää. Kattilaksi valitaan käänteispaloinen suurella varastopesällä ja jopa yli 90% hyötysuhteella. Energiavaraajaan sijoitetulla sähkövastuksella mahdollistetaan lämmittäjän useampia vuorokausia kestävät poissaolot. Varaajatilavuus mitoitetaan tehontarpeen ja käytössä olevien tilojen mukaan ja laitteet sijoitetaan mahdollisimman tiiviisti, mutta kuitenkin huomioiden huolto. Uudisrakennuksessa jokainen rakennutettu lattianeliö maksaa noin 2000 euroa, hartiapankilla puolet tästä. Uudisrakentamisen yhteydessä tilat määrittävät suurelta osalta investoinnin suuruuden.

Puupannu Oy suunnittelee puulämmitysjärjestelmiä ympäri Suomen. Avaimet käteen -toimituksesta voidaan neuvotella Varsinais-Suomen alueella. Myös pienemmät konsultoinnit esimerkiksi puulogistiikan järjestämisestä olemassa olevaan rakennukseen kiinnostavat.

Puupannu Oy:llä on varsinaisen lämmitysjärjestelmän lisäksi osaamista myös rakennustekniikasta, jolloin mahdollisesti tarvittavat viranomaisuunnitelmat saa samasta paikasta.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!